Ridskolans Hästar

 sidney-hemsida.jpgsidney-hemsida2.jpgSÅLD!

Sidney
Född: 1999
Kön: Sto
Mkh: 129 cm
Inriktning: Allround
Personlighet: något slö, lugn, snäll men envis
Info: Sidney är en lugn nästan lite slö häst. Hon kan ibland vägra att gå framåt så då får man skänkla på henne ordentligt. 
Hon skulle nog passa bra på en ridskola då hon gillar att bli riden av barn. Ibland testar hon folk genom att vara riktigt envis och stanna många gånger. 
Men när man blivit vän med henne då är hon underbar! 
Hon hoppar gäna och kan bli lite för pigg och bocka då men hon kan också vara väldigt slö och stanna framför hindrerna. På dressyren går hon fint och är en mycket duktig häst.
I boxen/spiltan är hon snäll och lugn men kan ibland vara envis och knuffa tillbaka när man ska flytta på henne. Hon gapar snällt åt bettet och står still när man sadlar och när man sitter upp.

texas-hemsida.jpgtexas-hemsida2.jpgTexas

Född: 2002

Kön: Valack

Ras: Welshponny

Mkh: 129½ cm

Färg: Svart

Personlighet: Snäll, lugn, något envis ibland.

Info: Texas är en snäll, men lite busig ponny. Han är snäll och trevlig att hålla på med och står still när man borstar och sadlar. Han kan vara lite smått busig när man ska flytta på honom, då kan han vägra flytta sig eller flytta sig för mycket. Texas är snäll att rida och många av de "mindre erfarna" tycker väldigt mycket om honom. Han kan vara lite pigg, men har stor respekt för nybörjare. Han har en fin gång och traven är väldigt mjuk .shine-hemsida.jpgShine


Född:2004

Kön: Valack

Ras: Welshcob

Mkh: 143 cm

Färg: Rödskimmel

Personlighet: Lugn, något slö ibland, snäll

Info: Shine är en Welshcob på 143 cm som är snäll i all hantering från marken, vilket gör honom ganska populär bland alla i stallet. Dock kan det ibland när man rider komma ett bocksprång som visar att han antingen tycker att det är jobbigt/tråkigt eller jätte roligt. Han är med i vissa nybörjar lektioner, men oftast i dem som är för lite "halverfarna" ryttare. Han kan gå med på 1 lektion per dag, och sedan får han gå i en av de gräsfyllda hagarna för ridskolehästarna.

snowdrop-hemsida.jpgSnowdrop (Drop)


Född: 2005

Kön: Sto

Ras: Gotlandsruss

Mkh: 137cm

Färg: Fux

Personlighet: Pigg, matglad, sur ibland

Info: Snowdrop är ett sto som älskar att stå i hagen och äta gräs. Hon kan därför uppfattas som sur ibland när hon inte vill bli fångad i hagen. Drop älskar att hoppa och kan bli het mot hinder och går därför i de mer avancerade grupperna. Hon är en ganska stor favorit bland de mer erfarna eleverna. 

 

sunlight-hemsida.jpgsunlight-hemsida2.jpgSunlight (Sun)

Född: 2004

Kön: Sto

Ras: Welshmountain

Mkh: 121 cm

Färg: Skimmel

Personlighet: 

Info: 

 

Cinderella Grey (Cinderella)

Född: 2006

Kön: Sto

Ras: Connemara

Mkh: 143 cm

Färg: Grå

Personlighet: Sur

Info: Cinderella är den hästen ingen vill rida. Hon är sur i boxen och stampar med hovarna hela tiden. Cinderella har en studsig trav och vill inte jobba. Hon är "stallets värsta häst".

 

Välkommen

Välkommen till www.lufthast.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)